BB Glow studioElva Göteborg

BB Glow / Microneedling


BB Glow Treatment är årets mest modern behandling.Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen. Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger. 

BB Glow Treatment rekommenderas:

För alla åldrar, olika hudnyanser, torr, normal och blandad hud. För hud med pigmentering eller fräknar. Hud med akne, grå och livlös hud. Ålders fläckar, Ojämn ton, Missfärgning (hypopigmentering) 

Kontraindikationer mot BB Glow behandling:

Cancer. Nerver, vårtor, papillom i behandlingssområdet Blodkoagulationssjukdomar, Blodsjukdomar;

Akuta infektionssjukdomar. Graviditet och amning Akuta inflammatoriska processer. Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis) Bildandet av hypertrofiska och keloida ärrInflammerad akne; Öppna sår och brännskador

Epilepsi. Allergi mot komponenter. Efter en BB Glow behandling skall man undvika kosmetiska- och/eller laserbehandlingar i en månad.Har man redan gjort någon kosmetisk och/eller laserbehandling skall man inte göra en BB Glow behandling förrän efter två veckor. 

Behandlingseffekt: 

Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoningKontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)Stimulering av kollagenproduktionÖkar hudens elasticitet, Ger näring och hydratiseringFöryngring, återfuktning och lyftningMinskar antalet fina rynkor. Minskar porer. Förbättrar hudens naturliga skydd. Ökar jämn hudfärg. Berikar huden med antioxidanter. Neutraliserar fria radikaler.

BB Glow behandling har inget att göra med proceduren "Camouflage" i kosmetisk pigmentering. Det här är två helt olika sorters behandlingar. 

BB Glow behandling utförs med Microneedling Pen och speciala mesoserum + BB serum. Tack vare de serum uppnås effekten av BB-kräm på huden, som inte tvättas bort, men bibehålls under lång tid.Mesoserum införs i huden med hjälp av Microneedling Pen. BB serum fördelas jämnt på alla ytor i ansiktet och på övre och nedre ögonlocken. Färg finns i 3 olika färgtoner. Efter behandling:Avstå från aktiv sol i 14 dagarDen första dagen rekommenderas att inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel.Det rekommenderas inte att besöka bastu, bassäng, solarium och idrotta under minst fem dagar. Använd solskyddsmedel.