ANTI-AGEING

ÅTERSTÄLL . FÖRNYA . UPPFRISKA

Hur din hud åldras beror på en mängd olika faktorer: livsstil, miljö, kost, ärftlighet och andra vanor. Bland annat vid rökning produceras fria radikaler, tidigare stabila syremolekyler som nu blir överaktiva och instabila.

Fria radikaler skadar celler som bland annat leder till att vi får rynkor i förtid.

Det finns tre typer av åldrande - den första är åldrandet inifrån som är känd som den naturliga åldringsprocessen som börjar i 25-års åldern. Det är här vår kollagenproduktion börjar sakta ner och vår elastinproduktion avtar. Huden blir tunnare och mindre spänstig. Med mindre fett börjar huden sakta se hängig, skrynklig gammal ut. Våra talgkörtlar producerar mindre olja och elastin vilket ger oss våra rynkor.

Den andra kallas extrinsisk åldrande - där externa faktorer bidrar till åldrande som rökning, kost, sömnpositioner, långvarig exponering för solen och upprepade ansiktsuttryck.

Fotoåldrande, på grund av solexponering, är den vanligaste typen av åldrande. Det är vanligast på områden med hög UV-exponering som ansikte, bröst, armar, händer och ben. Dessa faktorer tillsammans med våra vardagliga ansiktsrörelser och sol exponering kan förvärra effekterna av åldrande hud. Tecken på åldrande visar sig i många former som fräknar och åldersfläckar, spindelvener, hängig och lös hud, rynkor och en ojämn hudton.

Vi erbjuder flera behandlingar som kan bromsa tecken på åldrande och återställa din naturliga skönhet. Våra behandlingar kan ge dig en fastare hud, återställa förlorad volym samt ge intensiv fukt till huden. Varje hud är unik och kommer att kräva olika strategier för att uppnå resultat. Våra erfarna terapeuter kan utforma en personlig strategi för att ta itu med och korrigera dina ålderstecken och uppnå synliga, långvariga resultat.

ANTI-AGE BEHANDLINGAR

INJEKTIONER

* Minimera ålderstecken

* Smidig och fast hud

* Reducera rynkor och linjer

* Återställ volym, förstärk dina naturliga drag

* Resultatet är snabbt och effektivt

* Vi använder de bästa kvalitetsprodukterna

* Du behandlas av legitimerade läkare och sjuksköterskor

Läs mer

RF SKIN RESURFACING

* Minska rynkor, fastare hud.

* Minska pigmenteringar.

* Uppnå mjukare hudstruktur.

* Minimal återhämtningstid.

* Utmärkt för akneärr och förstorade porer.

Läs mer

KEMISK PEELING

* Förhindra framtida utbrott av akne

* Förbättra hudton och textur

* Stimulera kollagen och elastin

* Mer lyster