Kosmetisk tatuering på studioElva i Göteborg

NPM är världsledande i branschen som specialiserat sig på tekniken att införa pigment i huden och förbättra utseendet och betona de befintliga naturlinjerna. Glow Unlimited är deras senaste och årets PMU maskin som håller världens högsta standard och säkerhet. 

Jag anväder mig ut av Bevaro pigment som är tillverkad i Sverige och är registrerade hos Läkemedesverket. Dem bleker endast med tiden och ändrar inte färg, vilket är enastående på marknaden.

Tänk på att:


Vi behandlar inte om du 

  • Är Under 18 år.
  • Gravid/ammar.
  • Har Sår eller eksem på behandlingsområdet.
  • Äter blodförtunnande mediciner.
  • Har smittsam blodsjukdom.
  • Har infektion eller inflammation.

3D Bryn (Stråteknik/Microblading)

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. 3D ögonbryn resulterar i en 100 % naturlig look och välfyllda ögonbryn även när du är vid havet och när du sportar, eller för att du helt enkelt vill vakna upp färdig och prydlig. Slutresultatet är anpassat till ditt hår och din hudfärg samt strukturen på dina existerande ögonbryn Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Ombre/Powder/Shading

Ombre/shading betyder att brynen går från ljus till mörkare, det ljusa närmast näsroten. Powder menas att du får ett helt ifyllt bryn, ej strån.
Kombo (3D bryn+Powder)

En kombination av två tekniker (strå-tekniken + powder) där man kan skapa olika effekter av fade och ombre för att få "mer" effekt i brynet.

En kombination av dessa tekniker passar väldigt bra på de kunder som har problem med släpp eller väldigt stor skillnad mellan området med naturlig hårväxt samt artificiella strån.


Eyliner

Med en permanent make up (kosmetisk tatuering) kan du förbättra eller förstärka eyeliners. Det kan vara ett alternativ för dom som är allergiska eller känsliga för kosmetika.


Lipliner

Har du små läppar, otydlig kontur eller ojämn form kan detta förbättras genom kosmetisk tatuering. Antingen läggs en fin linje utmed läppkonturen som understryker din egen läppform, eller lite utanför för att förstora läpparna. I detta fall skuggas området mellan den befintliga linjen och den nytecknade linjen med en särskilt sammansatt färg för att passa dig och din hudfärg.


Tatuering av hela läppar

Passar utmärkt till dig som inte orkar sminka dig varje dag, men även för dig som vill få mer färg och lyster på läpparna. Ger en förstorande effekt om så önskas.


Fräknar Näsa&Kinder

I början ser fräknarna mörka och upphöjda ut, men det semipermanenta bläcket bleknar och blir naturligare efter 1 vecka. Ansiktet är ett känsligt område vilket gör att den första uppkommer rodnad och upphöjning av fräknarna efter tatueringen så det är inget du ska behöva oroa dig för.