Microneedling studioElva Göteborg

Dermapen Microneedling ansiktsbehandling Göteborg linnegatan studioelva lellabella

Dermapen 4

Dermapen-behandling används främst för att effektivt behandla hudproblem så som:

  • Huduppstramning- och föryngring, bättre lyster och glow till huden. 
  • Fina linjer och rynkor. 
  • Stora porer. 
  • Akne.
  • Milier.
  • Pigmenteringar.
  • Ärr - inklusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador.
  • Hudbristningar.
  • Melasma.


Den nya generationens Dermapen är här! Dermapen4 har flera nya, unika uppgraderade funktioner och är ännu bättre än sin föregångare:

Det som gör Dermapen så effektiv är bland annat behandlingens förmåga att stimulera kroppens egen nyproduktion av kollagen.

Kollagen är en grupp proteiner som finns naturligt i kroppen och som är nödvändigt för att huden, musklerna och våra leder ska må bra. Tyvärr börjar kroppens naturliga kollagenproduktion att minska rätt tidigt i livet, ofta redan i tjugoårsåldern, vilket i förlängningen leder till ålderstecken som stelhet och rynkor. Dermapen kan bidra till att bromsa ålderstecken och föryngra huden, jämna ut pigment, förminska porer och förbättra strukturen. Huden blir mjuk och får en helt ny lyster.

ingredienserna från serum som slussas ner i huden. Det skapar omedelbart cellförnyelse och stimulerar även produktionen av kollagen.

Effekten: Behandlingen stimulerar elastin- och kollagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringar minskar. Effektiv behandling på ärr, akneärr och akne.

Behandlingen: tar ca 30 -50 minuter. Små blödningar förekommer och rodnad kan kvarstå i upp till 3 dagar.

Rekommenderad behandlingskur: 3-5 behandlingar med ca 3 veckors mellanrum. Därefter Touch-up behandling 2 gånger/år.

Efter behandlingen bör du inte inte röra vid ansiktet för mycket och du skall hålla det rent (risk för bakterier).

Du ska även undvika sol, ansträngning eller bastubad som gör att du svettas. Du skall även undvika makeup upp till 48 timmar efteråt

Hur ser man ut efter en behandling med Dermapen?

Beroende på hudens känslighet kommer och kan därför en liten rodnad och svullnad att uppstå 12-48 timmar efter behandlingen. 

Inom 1-5 dagar är man fullt återställd. De flesta kan dock återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen och det syns inte synligt något. De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad