Sclap Micropigmentation  StudioElva  Göteborg

SMP

VAD ÄR SCALP MICROPIGMENTATION (SMP)?

SMP behandling innebär att man injicerar med hjälp av maskin, in färgpigment i och runt hårsäckarna, så att man får tillbaks sina hårlinjer och skapar en illusion som gör det omöjligt för ögat att se vilken hårsäck som är äkta eller inte. Det i sig gör att man ser ut att ha mycket tjockare/fylligare fullt utvecklat hår.

SMP har blivit den effektivaste hårbehandlingen då det är ett betydligt lättare ingrepp än exempelvis transplantation, dessutom är den helt smärtfri.
I Sverige går idag var tredje person runt tunnhårig, med tunna fläckar eller skallighet. SMP behandling är det optimala valet för dig som har dessa problem, det är också den enda hårbehandlingen som garanterar resultat direkt efter behandling, permanent livet ut!

Skalp mikropigmentering är en metod där vi använder oss av sterila nålar, speciellt framtagna för den här metoden. Via nålarna för vi ett ekologiskt pigment som matchas mot din naturliga hårfärg in i hårbottnens yttersta lager. Skalp mikropigmentering är ett säkert och relativt smärtfritt sätt att få tillbaka utseendet av naturlig och full hårväxt. 

Vi använder oss endast av världsledande produkter och verktyg när vi utför våra behandlingar. Pigmenten samt Nålar vi använder är av högsta toppklass samt dom dyraste på marknaden från USA, Men det är inte priset vi bryr oss om utan det är kvalitén vi erbjuder och ger klienten som är det viktiga.  

Skalp pigmentering är mycket effektiv och utförs oftast vid 3 behandlingstillfällen (beroende på omfattning och område som ska behandlas), som vanligtvis tar mellan 1-4 timmar att genomföra. För att din hårbotten ska få tid att återhämta sig och läka krävs att vi väntar 7-12 dagar mellan varje skalp pigmentering.

Vissa klienter nöjer sig med endast behandling 1 medans många väljer att göra behandling 2 eftersom det är först då som man finjusterar och skapar en jämn helhet. Det är stor skillnad mellan behandling 1 och 2. 

Det händer även i vissa fall att ett fåtal klienter behöver göra en tredje behandling. Det görs om pigmentet mot förmodan inte fäst sig som det ska alternativt om klienten valt att vilja ha en ytterligare mörkare helhet.

Vi ligger på normal prisnivå medans andra ligger i betydligt mer överpris. hos oss är det viktigt att ALLA ska kunna ha råd med en SMP behandling.

Priset på första behandlingen  6000 kr

andra behandling 6000 Kr

tredje behandling 3500 kr 

Vad ska jag tänka på inför besöket?

För att man ska kunna göra en snygg SMP kommer du behöva raka håret. 1-2 millimeter långt ska håret vara på behandlingsdagen. Det är viktigt att jag ser var ditt befintliga hår sitter så raka inte med hyvel samma dag eller dagen innan.


Hårlinjen är vanligtvis det första man ser när man tittar på en persons hår.  Du kan välja mellan en mjuk eller tydlig, något bakåt eller framåt, rak eller v-formad hårlinje. Din hårlinje kan bli lika individuell som dig och anpassas efter din stil, ålder, hudtyp och öppenhet till förändring.